• מטעמי ישראל: מבחר מטעמים שהוגשו לתחרות "מלכת המטבח הישראלית", בלה אלמוג, תש"ג
• מה נאכל? עפ"י כתביו של ד"ר בירכר בננר (שויץ). עם דוגמאות להכנת המזונות, רבקה בת אליה, תר"ץ.
• 50 מנות עיקריות עם לקרדה, מולי בר-דוד, ליליאן קורנפלד, גבעון קורנפלד, תש"ד.
• ספר בישול פולקלורי: מטעמים לחגי ישראל, מולי בר-דוד, 1963.
• 365 שולחנות ערוכים, תחיה בת אורן, 1963.
• חוברת בשול לקבוצים, ויצו, 1940.
• ספר הבשול, ויצו, תש"ח.
• כך נבשל, ויצו, תש"ך.
• כל דכפין ייתי ויכול :עלון מתכונים לפסח, מטעם משרד האספקה והקיצוב בשיתוף עם מחלקת התזונה של הדסה ומחלקת ההדרכה של ויצו, תש"י.
• עלון מתכונים : דגי ים במטבח הגדול, משרד החקלאות. הועדה לשפור שווק דגים, 1957.
• דגי ים לתאבון! , משרד החקלאות. הועדה לשפור שווק דגים, 1961.
• בישול ותזונה בצה"ל, צה"ל, חיל ההספקה, 1962.
• מתכונים ותפריטים [הספרייה לצמחוני ולטבעוני], טינה ישי, 1961.
• איך לבשל בארץ ישראל, מאיר ארנה עם ספיר מלכה, 1937.
• מדריך לתערוכת ההזנה בבית הבריאות של נתן ולינה שטראוס בתל אביב, תרצ"ב.
• מאכלים ותבשילים צרפתיים, רנה ד. מוקדי ושמעון צבר, 1963.
• מעדנים מן הלול : ספריה קטנה של מתכונים, המועצה לענף הלול, תש"ך.
• מורה דרך להזנת המשפחה, עשר חוברות, תש"א-תש"ב.
• מתכונים לשעת חרום, ת"ש (לערך).
• ספר הבשול : חוקי האכילה והתקנת המאכלים, יעקב נורמן, תרפ"ז.
• ספר הבשול והאפיה, שרה סוד-מוריה, 1957
• סעודת דגים, מלכה ספיר, מ. השכל-הורוביץ', תש"ג.
• ספריה: חוברת א. עקרי תורת ההזנה, תרצ"ב; חוברת ב. מנות ראשונות, תרצ"א; חוברת ג. מרקים, תרצ"א; חוברת ד. בשר ודגים, תרצ"א; חוברת ה. לפתנים מאכלי לוי, מלכה ספיר, תרצ"א.
• מזון ותזונה, מלכה ספיר, מאיר ארנה, 1962.
• כיצד מבשלים בימי מלחמה, ליליאן קורנפלד, תש"ב.
• אני מבשלת : ספר הבשול הארצישראלי, ליליאן קורנפלד, 1948.
• מה אבשל ממנות צנע?, ליליאן קורנפלד, 1949.
• דגים קפואים, ליליאן קורנפלד, תש"י (לערך).
• מה אבשל: מדריך, ליליאן קורנפלד, 1953.
• המטבח המשובח: הבישול בימינו, ליליאן קורנפלד, 1960.
• מאכלים תימניים ומזרחיים, שמעון ונעמי צבר, 1962.
• הוראות להזנה מבריאה, דורה שוורץ, 1945.
• ספר בישול: הוראות ומתכונים להכנת מזון שלם בערכו ומועיל לבריאותו, דורה שוורץ, 1956.
• תכנית הקורס לבשול רגיל, 1936.
• תכנית לימודים – טבחות, 1962.
• תערוכות מזון : יוני 1943 : סויה, גבינה, ירקות, 1943.
• תערוכות מזון : מרץ 1944: 21 תפריטים לדוגמא, 1944.
• Praktyczna książka kucharska - Lucyna, Cukierman, 195?
• Carte de bucate in limba romana : 600 retete, Margit, Lobi, 1960.
• Küchenzettel in Krisenzeiten :zeitgemässe Rezepte und Menuzusammenstellungen, Erna Fanny Konstanze Karoline Meyer, 1940.
• Kochbuch, Friedel Strauss, 1944.
• Wizo-Kochbuch / Original-Ausgabe in Hebräisch bearbeitet von der Instruktionsabteilung Wizo, Malca Horowitz, 1954.