הספרים

​• מטעמי ישראל: מבחר מטעמים שהוגשו לתחרות "מלכת המטבח הישראלית", בלה אלמוג, תש"ג 
מה נאכל? עפ"י כתביו של ד"ר בירכר בננר (שויץ). עם דוגמאות להכנת המזונות, רבקה בת אליה, תר"ץ.
50 מנות עיקריות עם לקרדה, מולי בר-דוד, ליליאן קורנפלד, גבעון קורנפלד, תש"ד.
ספר בישול פולקלורי: מטעמים לחגי ישראל, מולי בר-דוד, 1963.
365 שולחנות ערוכים, תחיה בת אורן, 1963.
חוברת בשול לקבוצים, ויצו, 1940.
ספר הבשול, ויצו, תש"ח.
כך נבשל, ויצו, תש"ך.
כל דכפין ייתי ויכול :עלון מתכונים לפסח, מטעם משרד האספקה והקיצוב בשיתוף עם מחלקת התזונה של הדסה ומחלקת ההדרכה של ויצו, תש"י.
עלון מתכונים : דגי ים במטבח הגדול, משרד החקלאות. הועדה לשפור שווק דגים, 1957.
דגי ים לתאבון! , משרד החקלאות. הועדה לשפור שווק דגים, 1961.
בישול ותזונה בצה"ל, צה"ל, חיל ההספקה, 1962.

מתכונים ותפריטים [הספרייה לצמחוני ולטבעוני], טינה ישי, 1961.
איך לבשל בארץ ישראל, מאיר ארנה עם ספיר מלכה, 1937.
מדריך לתערוכת ההזנה בבית הבריאות של נתן ולינה שטראוס בתל אביב, תרצ"ב.
מאכלים ותבשילים צרפתיים, רנה ד. מוקדי ושמעון צבר, 1963.
מעדנים מן הלול : ספריה קטנה של מתכונים, המועצה לענף הלול, תש"ך.
מורה דרך להזנת המשפחה, עשר חוברות, תש"א-תש"ב.
מתכונים לשעת חרום, ת"ש (לערך).
ספר הבשול : חוקי האכילה והתקנת המאכלים, יעקב נורמן, תרפ"ז.
ספר הבשול והאפיה, שרה סוד-מוריה, 1957
סעודת דגים, מלכה ספיר, מ. השכל-הורוביץ', תש"ג.
ספריה: חוברת א. עקרי תורת ההזנה, תרצ"ב; חוברת ב. מנות ראשונות, תרצ"א; חוברת ג. מרקים, תרצ"א; חוברת ד. בשר ודגים, תרצ"א; חוברת ה. לפתנים מאכלי לוי, מלכה ספיר, תרצ"א.
מזון ותזונה, מלכה ספיר, מאיר ארנה, 1962.
כיצד מבשלים בימי מלחמה, ליליאן קורנפלד, תש"ב.
אני מבשלת : ספר הבשול הארצישראלי, ליליאן קורנפלד, 1948.
מה אבשל ממנות צנע?, ליליאן קורנפלד, 1949.
דגים קפואים, ליליאן קורנפלד, תש"י (לערך).
מה אבשל: מדריך, ליליאן קורנפלד, 1953.

המטבח המשובח: הבישול בימינו, ליליאן קורנפלד, 1960.
מאכלים תימניים ומזרחיים, שמעון ונעמי צבר, 1962.
הוראות להזנה מבריאה, דורה שוורץ, 1945.
ספר בישול: הוראות ומתכונים להכנת מזון שלם בערכו ומועיל לבריאותו, דורה שוורץ, 1956.
תכנית הקורס לבשול רגיל, 1936.
תכנית לימודים – טבחות, 1962.
תערוכות מזון : יוני 1943 : סויה, גבינה, ירקות, 1943.
תערוכות מזון : מרץ 1944: 21 תפריטים לדוגמא, 1944.

Praktyczna książka kucharska - Lucyna, Cukierman, 195?

Carte de bucate in limba romana : 600 retete, Margit, Lobi, 1960.

Küchenzettel in Krisenzeiten :zeitgemässe Rezepte und Menuzusammenstellungen, Erna Fanny Konstanze Karoline Meyer, 1940.

Kochbuch, Friedel Strauss, 1944.

Wizo-Kochbuch / Original-Ausgabe in Hebräisch bearbeitet von der Instruktionsabteilung Wizo, Malca Horowitz, 1954.